Kidsweek

Wil jij weten wat er in de wereld gebeurt? En lees je graag nieuws over dieren, sport en nieuwe films, boeken en games? Je leest het allemaal in Kidsweek. Een krant speciaal voor kinderen.

Als abonnee krijg je de krant iedere donderdagochtend in de bus. Elke week lees je het laatste nieuws uit Nederland en de wereld. En we bespreken nieuwe dingen, zoals boeken, films en games. Er is een speciale pagina met dierennieuws, de uitvinding van de week en een pagina ‘raar maar waar’. In de artikelen in Kidsweek staan niet al te moeilijke woorden, maar we zijn ook niet kinderachtig.

In Kidsweek lees je niet alleen het laatste nieuws. In de krant praten we je ook bij over de levens van beroemde sterren en je leest alles over de nieuwste televisieprogramma’s. Columnisten Bart Meijer en Tosca Menten vertellen over hun belevenissen en met prijsvragen kun je elke week stoere prijzen winnen. Op de achterpagina vind je elke week de nieuwste avonturen van stripkonijn Timo en de leukste door jou ingestuurde moppen. Als lezer van Kidsweek mis je niets!


Kidsweek met korting

Leave a Reply